Vacature – Product Manager (32 – 40 uur)

Wie zijn wij?

Oei, ik groei! wordt gerund door een klein team van 10+ in Arnhem. Onze boeken en apps worden door miljoenen ouders wereldwijd gebruikt en is in meer dan 20 talen beschikbaar. Ons doel is om ouders te helpen om in de kracht van hun ouderschap te staan, door inzicht te bieden in wat er omgaat in het koppie van hun baby tijdens een sprong: Power to the Parents! 

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je komt -midden in het centrum van Arnhem- ons compleet gerenoveerde pand binnen. Je bent vandaag iets vroeger gekomen, zodat je even kan fitnessen. Nadat je gedoucht bent en een kopje koffie voor jezelf hebt gemaakt, ben je fris en alert om van start te gaan. 

Vandaag start je met een kort overleg met de klantenservice, welke feedback is er binnengekomen om de app nog beter te maken? Deze neem je mee in het overleg met de externe developers en/of designers. Waarin je ook samen gaat kijken naar welke nieuwe features we toe kunnen voegen aan de Oei, ik groei!- en Back To You app. 

In de middag ga je aan de lunchtafel zitten die gezamenlijk gedekt wordt en praat je bij met je collega’s. Na de lunch voer je een analyse uit op de resultaten van de A/B test die je hebt opgezet in de app. Daarnaast ga je aan de slag met de nieuwe speelgoedlijn van Oei, ik groei!, welke mogelijkheden liggen er in de toekomst? 

Wat vliegt de tijd, het is al einde dag. Je gaat lekker naar huis zodat je de volgende dag weer met nieuwe energie kunt beginnen. 

 

Wat zoeken wij?

 • Iemand die onze missie deelt en vanuit die missie wil handelen.
 • We zijn groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat kan alleen als je producten gewaardeerd worden door de gebruikers. Maar goed kan altijd beter 🙂 Daarom zoeken we iemand die altijd op zoek is naar manieren om het product te perfectioneren voor de gebruiker. We zoeken dus eigenlijk geen Product Manager, maar een Perfect Product Manager.
 • Iemand die sterk is in het maken van analyses op basis van de KPI’s die je samen met de General Manager hebt opgemaakt.
 • Je bent goed in het aanbrengen van structuur en overzicht. Er lopen soms veel projecten gelijktijdig langs elkaar, dus gestructureerd werken en het overzicht bewaren is erg belangrijk.
 • We geloven enorm in de kracht van ons team en je voelt je meer een team als je live samenwerkt. Daarvoor vinden we het fijn als je, voor zover corona dat toe laat, de meeste tijd op kantoor bent.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris
 • Je kunt miljoenen ouders helpen.
 • 25 vakantiedagen. 
 • Een klein, maar heel fijn team.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën.
 • Een nieuw kantoor midden in het centrum van Arnhem met fitnessruimte, eigen tuin, eigen parkeerplek en… heeeerlijke koffie!

Note: Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij dicht. Als je in deze week solliciteert krijg je in de eerste week van januari een reactie + de beste wensen 🙂

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief waarom je graag ouders wilt helpen!

Contact!

Mail naar menno@thewonderweeks.com of klik hier!