Eerlijk met DEMI DE BOER: veel angsten, geen roze wolk tijdens de zwangerschap en gekke cravings

Eerlijk met RODANYA: één grote chaos, zwanger van een tweeling en huis in brand

Eerlijk met MIRTHE BUURMAN: zwanger op haar 19e, 5 keer opgenomen in het ziekenhuis met HG en seksleven beter na krijgen eerste kindje.

Met de derde sprong wordt de wereld van Vloeiende Overgangen betreden. Je baby zal na het maken van deze sprong voor het eerst in staat zijn om vloeiende overgangen te herkennen in smaak, reuk, zicht, geluid, tast en ook de belevingen in zijn of haar lichaam. Leer alles over sprong 3 in deze video!

In de tweede sprong komt je baby in de wereld van Patronen terecht. Hij of zij zal na het maken van de sprong niet meer de wereld als één geheel zien, maar zal verschillende patronen gaan ontdekken. Waaronder het ontdekken van de handjes en een hele nieuwe manier van bewegen! Leer alles over sprong 2 in deze video!

Zomaar is het ineens daar… het eerste sprongetje van Sensaties. Tijdens deze sprongen maken baby’s een snelle rijping door van stofwisseling, ingewanden en zintuigen. Alles wat je baby al waarnam wordt ineens veel intenser. Leer alles over sprong 1 in deze video.

De sprongetjes van Oei, ik groei!. Velen kennen de term ‘sprongetjes’, maar wat zijn ze precies? En wat doen ze met je kindje? Daar kom je achter in deze video.

De sprongetjes, gelukkig kunnen we deze goed voorspellen. Hoe? Dat leggen we uit in deze video!