wie woont er in de dierentuin, nijntje?

wie woont er in de dierentuin, nijntje

Ga gezellig mee de dierentuin door met wie woont er in de dierentuin, nijntje? Eigenlijk bevat de vorige zin precies dat waar dit boek over gaat. Het verhaal neemt je mee naar de dierentuin toe, de dierentuin door waar je kennismaakt met talloze dieren, en eindigt bij de uitgang van de dierentuin.

Het boek is in tegenstelling tot veel boeken van nijntje niet getekend, maar bevat beelden uit nijntje de film, net als bijvoorbeeld het nijntje puzzelboek zoek de dieren. In het verhaal staan de woonplaatsen ‘water’ en ‘bomen’ centraal.

Samen met nijntje ontdek je wie er allemaal in en op het water woont en wie en waarom er dieren in de bomen wonen. Eerlijk gezegd hadden wij nooit gedacht dat het mogelijk was om de voordelen en grenzen van iedere natuurlijke habitat op zo’n leuke en simpele manier aan peuters uit te leggen. En juist die subtiele twist en educatie is dat wat de nijntje boeken weer onderscheid.

Het boek is gemaakt van kwalitatief goed en dik karton, met een mooie glans waardoor het boek goed te hanteren is door kinderhanden. wie woont er in de dierentuin, nijntje? is een leuk boek voor alle kinderen vanaf anderhalf jaar oud.

Bestel hier in: de wikel van nijntje