Waar haal je betaalbare, maar toch hippe kleding vandaan?

Waar haal je betaalbare, maar toch hippe kleding vandaan?

Zijn ze er nou alweer uitgegroeid?

Volgens mij was het nog niet zo heel erg lang geleden dat ik in de winkel stond met mijn kinderen om kleding te kopen, en nu zijn ze er alweer uitgegroeid…

Vooral de kleinste kinderen groeien als kool en het kost je dan ook een rib uit je lijf om ze iedere keer weer in het nieuw te steken. Natuurlijk wil je wel dat ze er leuk bijlopen. Maar waar haal je betaalbare, maar toch hippe kleding vandaan?

Handige weetjes

  • Online shoppen

Kleding op internet bestellen heeft zo zijn voordelen, het is gemakkelijk want je hoeft er de deur niet voor uit en bevalt het artikel niet, dan stuur je het gewoon terug. Houd er wel rekening mee dat niet alle online shops de mogelijkheid bieden om het niet gewenste artikel gratis te retourneren.

Niet alleen kleding is bijna iedere maand een terugkomende uitgave, ook moet je ieder seizoen weer opzoek naar een paar hippe schoenen voor de kids. Maar waar kun je als moeder nog betaalbare schoenen van een goede kwaliteit kopen? Gewoon in de schoenenwinkel.

Vaak hebben schoenenwinkels leuke acties, zo kun je bijvoorbeeld je oude paar schoenen inleveren en dan krijg je een bepaald bedrag aan korting op je aankoop. Hoe meer schoenen, des te groter de korting. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Toch winnen de online kledingshops het op alle aspecten van de fysieke winkels. En vooral op het gebied van sfeer, een unieke collectie en laatste trends op het gebied van kindermode. En bijna elke online kledingwinkel heeft wel een outlet-store, waar super moderne kleding tegen leuke prijzen worden aangeboden.

Zijn ze er nou alweer uitgegroeid?

Bron foto: Newnist.com

Do it yourself is helemaal leuk! Stel je kindje is na een paar keer dragen uitgekeken op nieuwe schoenen? Maak er zelf ‘nieuwe’ schoenen van. Geef je kleding een tweede leven door het te pimpen. Met een schaar, tover je een oud kledingstuk om tot een supercool shirt. Uitgekeken op je gympen? Ook deze kun je een tweede leven geven. Voor weinig geld heb je dan iets totaal nieuws dat je aan kunt.

Jongens zijn over het algemeen nogal ruig. Even een balletje trappen en voordat je het weet zit er een gat in de nog vrij nieuwe spijkerbroek. Jammer, maar helaas. Toch kun je deze broek ook pimpen, door er bijvoorbeeld de pijpen af te knippen en er een korte broek van te maken.