Zomerpret met nijntje

Zomerpret met nijntje

Met de zomerperiode in het vooruitzicht komen ook de zomerproducten eraan! Komende periode staan er leuke producten gepland voor vakanties en lange autoritten.

In juni komt nijntjes kleurenfeest uit. Deze box bestaat uit vijf boekjes met vijf bijhorende stapelkubussen. Er is hierbij een kartonboekje en een stapelkubus in elke kleur. De kleuren geel, rood, blauw, groen en bruin zijn herkenbaar en makkelijk uit elkaar te houden voor elk kind. Stapel de kubussen op elkaar, sorteer de zijkanten en zoek in de boekjes dezelfde plaatjes erbij. Het doosje is makkelijk mee te nemen op reis of makkelijk op te bergen thuis.

Met de stickerboeken ‘welke dieren zijn dat, nijntje?’ en ‘nijntje in het verkeer’ kunnen kinderen zelf verhalen maken. De stickers zijn herbruikbaar en kunnen bovendien ook op de ramen geplakt worden! Ideaal voor een lange autorit zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Er zijn twee verschillende thema’s waardoor er voor ieder wat wils is. – verkrijgbaar vanaf medio juni 2017