Tips zwangerschapskleding

Tips zwangerschapskleding

Styliste Maja van Herwijnen heeft haar sporen in de styling al ruimschoots verdiend. Speciaal voor www.oeiikgroei.nl geeft zij een aantal tips waardoor jij er tijdens je zwangerschap goed uit kan zien en je daardoor ook goed voelt.

Je leest waar je op moet letten bij het kiezen van een leuke zwangerschapsoutfit.

Maja heeft een hele bijzonder visie op styling en het dragen van kleding. Ze gaat ervan uit dat dat wat je aanhebt, je ook uitstraalt. Alles wat jij uitstraalt wordt gezien door de buitenwereld. Die buitenwereld geeft weer reactie terug aan jou. En wat jij van de buitenwereld en van jezelf krijgt, geef jij weer door aan je baby.

Maja’s tips:

 1. Gebruik je kleding om te communiceren.
 2. Kleed je naar buiten gericht. Je bent zwanger en dat is een blijde gebeurtenis. Iedereen mag het zien!
 3. Gebruik kleur tijdens je zwangerschap. Kleuren stralen vrolijkheid uit en je omgeving zal hier ook zo op reageren. Ook jij wordt vrolijk van kleuren. Dat vrolijke gevoel weerkaatst op je baby.
 4. Versier jezelf met laagjes, dat geeft een veilig gevoel. Ook dat gevoel geef je weer door aan je baby.
 5. Een buikband is ideaal om te combineren. Bovendien geeft het een beetje een ‘cadeautjes’ gevoel. En je baby is natuurlijk het mooiste cadeau wat je ooit zult krijgen!
 6. Kies ook voor zachte materialen. Zachte materialen bewerkstelligen een zacht gevoel en dat straal je weer uit op je baby.
 7. Draag ook eens kleuren die je voor de zwangerschap nooit droeg! Je gaat een nieuwe fase in en versterk deze met nieuwe kleuren.
 8. Draag geen zwart, vooral niet in de laatste fase van de zwangerschap. Alle kleuren houden verband met emoties En zwart is niet iets wat je op je baby uit wilt stralen!
 9. Draag nooit alleen een tweedelige set. Combineer het altijd met een ketting, een buikband, sjaal of een vestje. Zo komt je buik beter over.
 10. Kies altijd voor een goede basisbroek, daar heb je je hele zwangerschap wat aan.
 11. Verzorg jezelf extra, je hebt het verdiend!
 12. Kies voor comfortabele schoenen die er ook nog eens leuk uitzien en goed te combineren zijn.

Wil jij graag advies over je kleding tijdens je zwangerschap, kijk voor meer informatie op: www.beauty-links.nl