Back To You: Hét ultieme herstelprogramma

Na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik.

Negen maanden op, negen maanden af. Het is een bekende uitdrukking, maar nadat je zo’n zes weken na de bevalling je laatste controle krijgt, sta je er helemaal alleen voor. Postpartum herstel is net zo ingewikkeld voor de geest en het lichaam als zwanger zijn. En toch mag je het zelf uitzoeken. Hoe kunnen we vrouwen er zo alleen voor laten staan?

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2022*

Een aantal feiten op een rijtje:

  • Je lichaam, je geest en zelfs je hersenstructuur veranderen na de bevalling.
  • Het duurt nog maanden voordat je lichaam weer in balans is met de nieuwe hormoonhuishouding.
  • Niet-herstelde bekkenbodemspieren kunnen levenslange klachten veroorzaken zoals pijn, een moeilijke stoelgang, minder (sterke) orgasmes en incontinentie op latere leeftijd.
  • Relaties veranderen.
  • Niet goed herstellen heeft invloed op de veilige hechting met je baby.

DAT MOET. VERANDEREN. DAT GAAT VERANDEREN.NU!

Het Back To You-programma is revolutionair en begeleid je om helemaal te herstellen en zelfs een betere versie van jezelf te worden, zowel mentaal als fysiek. Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen. Jij hebt een wonder op de wereld gezet en jij verdient nu begeleiding to get… Back To You.

Met Back to You heb je een je een revolutionair programma in handen. Iedere moeder weet dat een baby meer veranderd dan alleen de stand van je buikspieren. Het is een hele puzzeltocht geweest, maar samen met de beste wereldwijde expert is Back To You tot stand gekomen. BTY kijkt niet alleen naar dat maatje minder en weer een platte buik. Voor vrouwen die echt willen herstellen zijn de tot dusver bestaande oppervlakkige quick-fix- programma’s een belediging. Echt herstellen is zoveel meer.

Dat de BTY-movement er moest komen was duidelijk. Alle experts die we spraken smeekten bijna om een programma als dit. Hiermee zouden we het herstel van vrouwen wereldwijd voor altijd veranderen. “Nog nooit is er een programma gemaakt om vrouwen zo goed te helpen. Wat een eer dat ik aan jullie boek bij mag dragen” was het eerste wat we hoorden van Sonia Bahalani, een zeer vooraanstaand gynaecoloog in New York. En zo waren er meer. “Eindelijk praat iemand hier eens over”, “Het werd tijd dat dit er eindelijk eens kwam”, “Dit wordt een beweging die vrouwen zo enorm gaat helpen”. Aan aanmoediging geen gebrek. Al dit soort uitlatingen van deze experts hebben ons de kracht gegeven om door te zetten om dit revolutionaire programma te ontwikkelen.

Alles is met elkaar verbonden

Tijdens onze gesprekken met de experts kwam eigenlijk een ding steeds naar voren: de gezondheidstoekomst zit hem in het grensoverschrijdend denken. Het herstel na de zwangerschap maakt dat allemaal duidelijk. Als arts moet je niet alleen binnen je eigen specialiteit kijken, maar de mens als een geheel zien en zien hoe alles, maar dan ook alles met elkaar te maken heeft en elkaar beïnvloedt. BTY is dan ook opgesteld met dat gedachtengoed: alles heeft met elkaar te maken, en alles beïnvloedt alles. Een foute voetenstand kan bekkenbodemklachten (pijn bij seks, moeilijkere stoelgang) veroorzaken. Stress om het fout te doen kan pijnlijke duimen opleveren.

Slapeloze nachten kunnen je hormonen zo beïnvloeden dat je minder snel herstelt. Je moedergevoelens kunnen zo de overhand krijgen dat je jezelf en je relatie vergeet. Je hersenen kunnen ineens een ander soort, of een ander niveau van empathie waarnemen, waardoor je gigantisch kunt gaan twijfelen aan jezelf. Voeding kan een postnatale depressie beïnvloeden. Kortom: alles staat in verband met elkaar zowel fysiek als mentaal; Jij kunt en mag die twee en alle aspecten eromheen niet scheiden wil je het totaalplaatje goed in kaart brengen.

Back to You geeft je:

1 → Inzicht in de veranderingen die zich in jouw hersenen, PowerHouse (de spieren in je buik, rug, middenrif en bekken), vagina, hormoonhuishouding en mind hebben afgepeeld.
2 → Een compleet programma: van bekkenbodemspieren tot PowerHouse tot je mind: we trainen ze allemaal, zodat ze gezonder en krachtiger worden.

1. Back (0-6 weken)

Je doet even een stapje terug; nu gaat het om de rust en om connectie te maken. Connectie met je baby en de connectie met je nieuwe rol als moeder. Bij de oefeningen focussen we ons op de connectie tussen je mind en je Powerhouse.

2. To (7-24 weken)

Langzamerhand pak je je ‘normale’ leven steeds meer op. Je keert weer terug naar je werk, naar je sociale leven, naar jezelf. Bij de de non-work-out werken we aan je innerlijke ik die we helpen in het proces om weer naar de ‘normale’ wereld te gaan.

3. You (25-40 weken)

Je bent steeds meer je ‘nieuwe Jij’ en komt steeds beter in je eigen kracht. Bij de oefeningen werken we intens aan je nieuwe jij zodat je gezonder, krachtiger (zowel mentaal als fysiek) en beter in-shape bent. Je wordt je nieuwe Jij! … Of misschien wel een betere versie van jezelf dan ooit …

Inclusief de Back To You gratis App

Gratis Work-Out only variant
Met deze app doe jij de work-outs van Back To You lekker mee! Onderdeel van jouw boek dat je helpt te herstellen na de zwangerschap. Door ons gemaakt met liefde, omdat je het waard bent! Na het downloaden van de app word je de unieke code uit het boek gevraagd, invullen, account aanmaken en… let the work-out start!

Back to You App - AppleStore
Back to You App - Google Play

Registreer je Back To You boek en krijg toegang tot de app

NIEUW: Back To You

Hét ultieme herstelprogramma: na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik

Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen.