Wat is Oei, ik groei?

Oei, ik groei! is al 25 jaar een wereldwijde bestseller en met een reden: Oei, ik groei! is het enige boek dat jou als ouder inzicht geeft in alles wat er omgaat in het koppie van je baby. Vanaf nu weet je waarom je baby opeens in een periode komt waarin hij meer huilt, zichzelf niet is.

Je hoeft niet meer radeloos te worden, maar weet dat deze ‘negatieve’ periode eigenlijk alleen maar positief is: je baby leert! Hij leert opeens zo veel, dat het hem even te veel wordt en hij jou nodig heeft. Oei, ik groei! geeft jou dé informatie die je nodig hebt om je baby zo goed mogelijk door de sprong heen te helpen. Tips, tricks & mindblowing inzichten, zodat jouw baby de hulp krijgt die hij nodig heeft om eruit te halen wat erin zit. Want wat betreft hersenconnecties in de eerste periode van het leven geldt: use it or lose it!

Waarom zijn wij begonnen?

De belevingswereld van iedereen wordt een stukje mooier als hij of zij het gevoel heeft begrepen te worden. Maar een baby begrijpen is nog niet zo makkelijk… Wij willen met onze kennis jou de belevingswereld van je baby laten zien. Zo weet jij wat er in zijn koppie omgaat en voelt je baby zich begrepen. Met die basis geef jij je baby een ‘smart start for a happy beginning’.

Je kind staat centraal

Ieder kind maakt de sprongetjes op dezelfde tijd, maar…. Ieder kind is toch anders! Jouw baby haalt dat uit de sprong wat hem interesseert. Wij geven je in de boeken, de app en de Online Guide een lijst met mogelijke nieuwe vaardigheden.

Jouw kind bepaalt welke vaardigheden hij ontwikkelt en het is aan jou om je baby daarbij te helpen. Jouw kind en jouw stijl staan centraal. Wij vertellen je niet wat je moet doen, maar we geven je inzichten zodat jij de beste beslissingen voor jou en je baby kan maken. Het geheim zit hem dus in de unieke band tussen jou, je baby en onze kennis.

De sprongen zullen het vertellen

Er is dertig jaar onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van baby’s en de reacties hierop van de ouders. Deze onderzoeken zijn bij ouders thuis gedaan. Gekeken is naar ouders en baby’s tijdens hun alledaagse bezigheden(observaties). Ook hebben de ouders in dit onderzoek veel vragen beantwoord waar in persoonlijke gesprekken dieper op in is gegaan. 
De onderzoekers ontdekten dat elke baby van tijd tot tijd ‘moeilijk’ is. Sterker nog: gezonde baby’s zijn verrassend genoeg op dezelfde leeftijd huileriger, lastiger, veeleisender en hangeriger.

Internationaal bekend

Alle baby’s op deze wereld maak sprongen. Waar ze ook maar vandaan komen. En ook al zijn we enorm trots dat dit ontdekt is door Nederlandse wetenschappers, Oei, ik groei! Is inmiddels in meer dan 25 talen vertaald en helpt zo ouders met baby’s over de hele wereld.

We zijn vereerd dat wij met onze kennis over baby’s wereldwijd ouders mogen helpen. We zijn trots op het feit dat we een platform hebben waar ouders over de hele wereld met elkaar kunnen praten over de sprongen en hun baby. Wij noemen dat… De United Bond of Parents.

NIEUW: Back To You

Hét ultieme herstelprogramma: na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik

Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen.