A smart start for a happy beginning!

De belevingswereld van iedereen wordt een stukje mooier als hij of zij het gevoel heeft begrepen te worden. Dat geldt ook, misschien zelfs zeker, voor baby’s.

Meer te weten komen?

De Oei, ik groei! Boeken

Vanaf nu zijn ze niet meer weg te denken van je nachtkastje: jouw onmisbare Oei, ik groei!-boeken. En wat dacht je van onze fun-lijn met de meest trendy en stijlvolle agenda’s en fotokaarten?

De tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby

Het is een volkswijsheid en een wetenschappelijk gegeven dat kinderen lichamelijk niet geleidelijk maar met schokken groeien. Ook mentaal groeit je baby met sprongen. Zo’n sprong wordt aangekondigd door de drie H’s: Hangerigheid, Huilerigheid, en Humeurigheid. In Oei, ik groei! lees je over de tien sprongen in
de mentale ontwikkeling van je baby.

Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen

In Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen (voorheen: Oei, ik groei! Spreekuur op de bank) geeft Frans Plooij antwoord op alle vragen die te maken hebben met de lichamelijke, mentale en emotionele ontwikkeling van de baby: met huilen, slapen, de veranderingen in het gezin, met stress en nog veel meer.

De beste tips per sprong in het nieuwe Speel- en doeboek

Wil je graag met spelletjes en observatietrucs je eigen kindje helpen én beter leren kennen? Dat kan met het nieuwe Oei, ik groei! Speel- en doeboek. Dr. Frans Plooij geeft je de beste tips. De spelletjes en observaties zorgen er niet alleen voor dat je baby meer uit de sprongen haalt en meer leert, maar helpen jou ook nóg beter te snappen hoe jouw baby de wereld ontdekt.

Oei, ik groei! Buik- en babygeheimen

Je bent zwanger en dat is een adembenemend avontuur. De hormonen gieren door je lichaam tijdens de zwangerschap en
de eerste maanden daarna. Je krijgt veel informatie, maar weet je ook waarom de dingen gaan zoals ze gaan? Oei, ik groei! Buik-
en babygeheimen geeft leuke feiten en weetjes.

Oei, jij groeit! Eerste jaar dagboek

Het bestverkochte babyboek Oei, ik groei! heeft een speciaal eerste jaar dagboek ontwikkeld. Het Oei, ik groei! Dagboek voor het eerste jaar sluit perfect aan op het Oei, ik groei!

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Het bestverkochte babyboek Oei, ik groei! heeft een speciale zwangerschapsagenda ontwikkeld. Negen maanden leren jij
en je baby elkaar kennen.

Oei, ik groei! Fotokaarten

Omdat standaard fotokaarten niet voldoende zijn… Oei ik groei! Fotokaarten doen er een sprongetje bovenop…

De Oei, Online Guide is vernieuwd!