Bestel de Oei, ik groei! boeken

Zo groot, compleet en vernieuwend zijn de Oei, ik groei! boeken nog nooit geweest! Bekijk en bestel hier jouw must-have Oei, ik groei! boeken.

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek

 • Completer en beter: alles wat jij wilt weten en meer
 • Met medewerking, uitleg en tips van 70 experts
 • Modern en inclusive

Een prachtig geïllustreerd wervelend weekverslag van wat er zich allemaal afspeelt tijdens de zwangerschap vormt de opening van het boek. Het ontstaan van ieder orgaan, van de oorlelletjes tot alles wat je baby in je buik nu al doet… nog nooit heb je zo’n fascinerend verhaal gelezen.

Oei, ik groei!

De tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby

Een baby groeit niet alleen lichamelijk in schokken, maar ook mentaal. Dr. Hetty van de Rijt en dr. Frans X. Plooij hebben 35 jaar onderzoek gedaan naar ouder-baby-interactie en zij deden wellicht een van de belangrijkste ontdekkingen gedaan op het gebied van babyontwikkeling. Elke baby maakt tien mentale sprongen. Tijdens deze sprongen huilt een baby meer, is hangerig, humeurig, slaapt slechter (of bijna niet) en eet minder. Maar als het sprongetje genomen is, kan hij in een keer een heleboel dingen meer en is hij weer zijn vrolijke zelf. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt.

INCLUSIEF:
 

 • Met een NIEUW HOOFDSTUK OVER SLAAP: het onderwerp waar elke ouder mee worstelt
 • VOLLEDIG HERSCHREVEN: met de nieuwste inzichten en de toon van deze tijd

Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen

Alles over je baby’s ontwikkeling: slaap, huilen, eten en meer…

Een compleet, kort en krachtig boek gebaseerd op de must-have Oei, ik groei! Niet iedereen heeft de tijd of het geduld om dikke boeken te lezen. Wil je wel alles weten over huilen, slapen, eten, stress, intelligentie, lichamelijke en emotionele ontwikkeling van baby’s? Dan is dit het ideale boek: praktisch, beknopt en compleet. Met iets meer kennis, kun je als jonge ouder veel meer genieten van die intensieve tijd.

 
INCLUSIEF:

 • Handige ontwikkelingsoverzichten
 • Nuttige invulschema’s
 • Unieke inzichten in de lichamelijke, mentale en emotionele ontwikkeling
 • Praktisch en to the point

Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek

In dit superluxe zwangerschapsdagboek beschrijf jij jouw zwangerschap. Je houdt leuke lijsten bij, weddenschappen, krijgt de ruimte om van alles in te vullen en erbij te plakken.Op deze manier maak je een eigen herinneringsboek voor later. Niet voor niets is dit dagboek al jaren het nummer 1 zwangerschapsdagboek! En dan nu ook nog eens als luxe en limited edition! Een prachtig dagboek voor elke toekomstige moeder die deze bijzondere tijd tot in de details vast wil leggen!

 

Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek

Een gouden dagboek voor de gouden momenten van je baby’s eerste levensjaar. Met deze superluxe editie creëer jij de mooiste herinneringen voor later. Gebaseerd op een unieke methode waardoor jij nog meer over het karakter van je baby ontdekt en je nog meer oog krijgt voor de kleine dingen die later een groot verschil maken en die je anders zou vergeten! Het ultieme kraamcadeau. Omdat je het mooiste van het mooiste wilt voor deze baby. Inclusief veel ruimte voor eigen foto’s, notities en andere persoonlijke ervaringen.

 • Leg je mooiste herinneringen vast tijdens een heel bijzondere tijd!
 • Mooie, luxe cadeauboeken: met linten, rijk afgewerkt, gebonden
 • Met veel vragen en invullijsten om je specifieke en unieke herinneringen vast te leggen

Oei, ik groei! Ik ben zwanger! ...en nu?

Alle feiten, fabels en weetjes

Je doet de test… zwanger… en nu? Nu komt er behoorlijk wat op je af. Van de letterlijke kilo’s tot de hormonaal gedreven opruimbuien. Met een vette knipoog nemen we je mee op avontuur in en om de buik. Negen maanden lijken minder lang als je er af en toe wat om kan lachen. Maar vergis je niet: dit boek zit bomvol interessante feiten en wetenswaardigheden!

Kort en bondig zwangerschapsboekje… alleen voor degenen die wat zelfspot aankunnen. Het leukste en meest informatieve cadeauboekje voor jezelf of een ander!

 

Oei, ik groei! App

Het zwangerschaps
handboek

 • Completer en beter: alles wat
  jij wilt weten en meer
 • Met medewerking, uitleg en
  tips van 70 experts
 • Modern en inclusive
Enne... laten we eerlijk zijn. 

Een pareltje voor het oog!