Bestel de Oei, ik groei! boeken

Met onze kennis willen wij jou als ouder in de kracht van je ouderschap zetten door je de juiste inzichten te geven in de ontwikkeling van jouw kind, zodat jij op basis daarvan je juiste keuzes kan maken voor jou en je baby. Bekijk en bestel hier jouw must-have Oei, ik groei! boeken.

Oei, ik groei!

De tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby

Een baby groeit niet alleen lichamelijk in schokken, maar ook mentaal. Dr. Hetty van de Rijt en dr. Frans X. Plooij hebben 35 jaar onderzoek gedaan naar ouder-baby-interactie en zij deden wellicht een van de belangrijkste ontdekkingen gedaan op het gebied van babyontwikkeling. Elke baby maakt tien mentale sprongen. Tijdens deze sprongen huilt een baby meer, is hangerig, humeurig, slaapt slechter (of bijna niet) en eet minder. Maar als het sprongetje genomen is, kan hij in een keer een heleboel dingen meer en is hij weer zijn vrolijke zelf. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt.

INCLUSIEF:

 • Met een NIEUW HOOFDSTUK OVER SLAAP: het onderwerp waar elke ouder mee worstelt
 • VOLLEDIG HERSCHREVEN: met de nieuwste inzichten en de toon van deze tijd

Hét zwangerschapshandboek

 • Completer en beter: alles wat jij wilt weten en meer
 • Met medewerking, uitleg en tips van 70 experts
 • Modern en inclusive

Een prachtig geïllustreerd wervelend weekverslag van wat er zich allemaal afspeelt tijdens de zwangerschap vormt de opening van het boek. Het ontstaan van ieder orgaan, van de oorlelletjes tot alles wat je baby in je buik nu al doet… nog nooit heb je zo’n fascinerend verhaal gelezen.

Back To You!

Oei, ik groei! Back To You is het eerste boek dat vrouwen écht helpt na zwangerschap en geboorte.

Er komt zoveel op je af nu je een baby hebt… er is zoveel veranderd. Van lichaam tot mind en daar verdien jij de beste begeleiding bij. Gepersonaliseerd voor jou, want ieder postpartum herstel is uniek. 
Met Oei, ik groei! – Back To You gaan we samen in negen maanden, stap-voor stap, helemaal herstellen na de bevalling: volledig, fysiek en mentaal en op wetenschap gebaseerd.

Het revolutionaire programma behandelt alle lichamelijke en geestelijke veranderingen en zorgt ervoor dat jij als moeder weer jezelf wordt in deze spannende periode. In samenwerking met gerenommeerde experts geeft Back To You je alle informatie die je nodig hebt.

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2021*

Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen

Alles over je baby’s ontwikkeling: slaap, huilen, eten en meer…

Een compleet, kort en krachtig boek gebaseerd op de must-have Oei, ik groei! Niet iedereen heeft de tijd of het geduld om dikke boeken te lezen. Wil je wel alles weten over huilen, slapen, eten, stress, intelligentie, lichamelijke en emotionele ontwikkeling van baby’s? Dan is dit het ideale boek: praktisch, beknopt en compleet. Met iets meer kennis, kun je als jonge ouder veel meer genieten van die intensieve tijd.

INCLUSIEF:

 • Handige ontwikkelingsoverzichten
 • Nuttige invulschema’s
 • Unieke inzichten in de lichamelijke, mentale en emotionele ontwikkeling
 • Praktisch en to the point

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2022*

Hét Negen Maanden Dagboek

Het mooiste en creatiefste dagboek voor de spannendste negen maanden van je leven. Met dit dagboek houd je tijdens je zwangerschap bij wat er allemaal gebeurt en hoe jij het ervaart. Leuk om nu te doen, maar nog leuker voor later. Creëer je eigen herinneringen voor later!

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF DECEMBER 2021*

Baby's Eerste Jaar

(Het Sprongendagboek)

Maak jezelf de auteur van het mooiste dagboek ooit gemaakt. Beschrijf iedere magische sprong in je baby’s mentale ontwikkeling en leg vast hoe jouw kind zich in het eerste twaalf maanden van zijn leven ontwikkelt.

 • Maak jezelf de auteur van het mooiste levensboek
 • Genoeg ruimte om dingen bij te plakken
 • Deze unieke methode zorgt ervoor dat je echt de meest veelzeggende dingen opschrijft
 • Haal het mooiste uit de sprongen in je baby’s mentale ontwikkeling
 • Luxe linnenlook afwerking met gouden foliedruk

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2022*

Oei, ik groei! Ik ben zwanger! ...en nu?

Alle feiten, fabels en weetjes

Je doet de test… zwanger… en nu? Nu komt er behoorlijk wat op je af. Van de letterlijke kilo’s tot de hormonaal gedreven opruimbuien. Met een vette knipoog nemen we je mee op avontuur in en om de buik. Negen maanden lijken minder lang als je er af en toe wat om kan lachen. Maar vergis je niet: dit boek zit bomvol interessante feiten en wetenswaardigheden!

Kort en bondig zwangerschapsboekje… alleen voor degenen die wat zelfspot aankunnen. Het leukste en meest informatieve cadeauboekje voor jezelf of een ander!

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2022*

Oei, ik groei! App

NIEUW: Back To You

Hét ultieme herstelprogramma: na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik

Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen.