A smart start for a happy beginning!

De belevingswereld van iedereen wordt een stukje mooier als hij of zij het gevoel heeft begrepen te worden. Dat geldt ook, misschien zelfs zeker, voor baby’s.

Meer te weten komen?

De Oei, ik groei! Boeken

Vanaf nu zijn ze niet meer weg te denken van je nachtkastje: jouw onmisbare Oei, ik groei!-boeken. En wat dacht je van onze fun-lijn met de meest trendy en stijlvolle agenda’s en fotokaarten?

De tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby

Het is een volkswijsheid en een wetenschappelijk gegeven dat kinderen lichamelijk niet geleidelijk maar met schokken groeien. Ook mentaal groeit je baby met sprongen. Zo’n sprong wordt aangekondigd door de drie H’s: Hangerigheid, Huilerigheid, en Humeurigheid. In Oei, ik groei! lees je over de tien sprongen in
de mentale ontwikkeling van je baby.

Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen

In Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen (voorheen: Oei, ik groei! Spreekuur op de bank) geeft Frans Plooij antwoord op alle vragen die te maken hebben met de lichamelijke, mentale en emotionele ontwikkeling van de baby: met huilen, slapen, de veranderingen in het gezin, met stress en nog veel meer.

De beste tips per sprong in het Speel- en Doeboek

Wil je graag met spelletjes en observatietrucs je eigen kindje helpen én beter leren kennen? Dat kan met het nieuwe Oei, ik groei! Speel- en doeboek. Dr. Frans Plooij geeft je de beste tips. De spelletjes en observaties zorgen er niet alleen voor dat je baby meer uit de sprongen haalt en meer leert, maar helpen jou ook nóg beter te snappen hoe jouw baby de wereld ontdekt.

Oei, ik groei! De negen maanden challenge

Oei, ik groei! De 9 maanden challenge is een vrolijk en humoristisch boek over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, vol leuke feiten en weetjes. Als je zwanger bent gieren de hormonen door je lichaam en krijg je veel informatie over je heen, maar weet je ook waarom de dingen gaan zoals ze gaan? Wat is nesteldrang? Hoe kun je als man het beste reageren op stemmingswisselingen van je zwangere vrouw? En hoe zit het eigenlijk met seks tijdens de zwangerschap? Dit boek geeft antwoord op al je vragen. Handig voor alle vaders en moeders to be!

Oei, jij groeit! Eerste jaar dagboek

Het bestverkochte babyboek Oei, ik groei! heeft een speciaal eerste jaar dagboek ontwikkeld. Lees over de grote en kleine stappen die je kleintje maakt en schrijf een prachtig herinneringsboek voor later door bij te houden wat je baby in het eerste jaar doet en leert. Inclusief veel ruimte voor eigen foto’s, notities en andere persoonlijke ervaringen. Beschrijf iedere magische sprong in je baby’s mentale ontwikkeling. Zo ontstaat een heel persoonlijk dagboek van de slimme, fantastische, unieke en wetenswaardige momenten van het eerste jaar.

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Het bestverkochte babyboek Oei, ik groei! heeft een speciale zwangerschapsagenda ontwikkeld. Negen maanden leren jij en je baby elkaar kennen. Hoe dat gaat, leg je vast in dit bijzondere dagboek. Schrijf op wat je bezighoudt, lees hoe je kindje zich ontwikkelt en voeg (echo)foto’s toe. Op deze manier maak je een eigen herinneringsboek voor later. Een prachtig dagboek voor elke toekomstige moeder die deze bijzondere tijd tot in de details vast wil leggen!

Oei, ik groei! Fotokaarten

Omdat standaard fotokaarten niet voldoende zijn… Oei ik groei! Fotokaarten doen er een sprongetje bovenop…

De Oei, Online Guide is vernieuwd!