Ik ben zwanger... en nu?

Alle feiten, fabels en weetjes op een rij. Het meest informatieve cadeauboekje voor jezelf of een ander!

*NIEUWE COVER BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2022*

Je doet de test… zwanger… en nu?

Nu komt er behoorlijk wat op je af. Van de letterlijke kilo’s tot de hormonaal gedreven opruimbuien. Met een vette knipoog nemen we je mee op avontuur in en om de buik. Negen maanden lijken minder lang als je er af en toe wat om kan lachen. Maar vergis je niet: dit boek zit bomvol interessante feiten en wetenswaardigheden!

 

Humor en zelfvertrouwen

Dit boek helpt zwangere vrouwen en alle betrokkenen zichzelf met een gezonde dosis humor te bekijken, waardoor iedereen nog meer kan gaan genieten van het wonder dat in de buik groeit.

Bestel Ik ben zwanger! …en nu?

Het ontstaan van een nieuw leven is het mooiste en het meest wonderbaarlijke wat er bestaat. Maar tijdens een zwangerschap loop je ook tegen allerlei ongemakken, onzekerheden en onbekende emoties aan. Vaak weet je wel dat het bij een zwangerschap hoort, maar meestal weet je niet waaróm dat zo is. Oei, ik groei! Ik ben zwanger! …en nu? geeft inzicht in al deze mysteries. Naast kennis over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geeft het boek je ook nog iets anders mee: humor en zelfvertrouwen. Want twijfels en onzekerheden afgewisseld met totale euforie horen er nu eenmaal bij.

 

NIEUW: Back To You

Hét ultieme herstelprogramma: na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik

Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen.