Wat jij leert in de Oei, ik groei! Online Guide

Wat jij leert in de Oei, ik groei! Online Guide

Wat er zich in het ‘koppie’ van een baby afspeelt, was tot voor kort een groot mysterie. De Oei, ik groei! Online Guide laat je de wereld door de ogen van je baby zien, horen en ervaren. Unieke inzichten per ‘sprong’ op jouw computer! In dit artikel lees je wat jij leert van de Oei, ik groei! Online Guide.

Ontdek wat er in het ‘koppie’ van je baby omgaat.

Soms zou je in zijn koppie willen kruipen. Wat denkt hij? Wat beleeft hij? Wat wil hij? Omdat je baby nog geen antwoord kan geven op deze vragen, kan je daar echt wel eens gefrustreerd van raken. Heel normaal. Je wilt hem immers het beste geven, maar als kersverse ouder is het nou eenmaal moeilijk om alle subtiele hints, die je baby geeft, meteen te begrijpen. Met de Oei, ik groei! Online Guide krijg je oog voor dit soort hints en snap je wat hij meemaakt en hoe hij de wereld beleeft. Sprong voor sprong leggen we je tot in detail uit wat er zich in het koppie van je baby afspeelt.

Ervaar de wereld door de ogen van je baby.

Lezen over de belevingswereld van je baby is één ding, het zien in de animaties en filmpjes is een tweede, maar… het zelf ervaren, dat is nog eens echt een andere dimensie. Natuurlijk kunnen wij jouw ontwikkelde brein niet terug laten reizen naar de tijd dat je zelf nog een baby was. Maar we kunnen je wel de wereld van je baby een beetje laten ervaren door speelse oefeningen te doen. De oefeningen zijn geen dagelijkse kost, maar gewoon leuk om bij iedere sprong te doen. Wedden dat je er niet alleen zelf veel lol aan beleeft, maar dat je ook nog eens heel wat leuks kunt vertellen aan je vriend(inn)en?!

Leer omgaan met praktische zaken als slapen, huilen en regels stellen

Theorie over de ontwikkeling helpt, maar praktische tips zijn natuurlijk ook altijd welkom! Daarom hebben we de beste tips over het huilen, slapen en regels stellen voor je op een rij gezet. Niet, zoals je vaak ziet, als een algemene tip, maar afgestemd op de leeftijd van je baby. Sprong voor sprong krijg je de beste praktische tips, die jou het leven een stukje makkelijker maken.

Help je baby ‘eruit te halen, wat erin zit’

Niet iedere baby hoeft later een Einstein te zijn, maar we willen allemaal wel dat hij gelukkig wordt! Feit is dat een mens pas gelukkig is als hij zijn eigen talenten mag ontwikkelen en zijn eigen voorkeuren mag volgen. Dat gaat niet vanzelf. Daar moet je de kans voor krijgen. Hoe beter jij weet wat je baby op enig moment kan en wil doen, hoe beter jij eruit kan halen wat er in zit. En dus: hoe gelukkiger je baby wordt. Door deze Online Guide te volgen, geef je je baby echte Baby-Brain power!

Leer alles over de mentale ontwikkeling van geboorte tot peutertijd

De mentale ontwikkeling is de belangrijkste ontwikkeling die je baby meemaakt. Waarom? Omdat je altijd eerst de mentale vermogens ergens toe moet hebben, voordat je ook maar iets uit kan voeren. Of dat uitvoeren nu in het hoofd gebeurt of met het lijf. Wij leggen je in deze cursus sprong voor sprong uit wat er zich ontwikkelt in het koppie van je baby. Van geboorte tot peutertijd ben jij helemaal voorbereid.