De Oei, ik groei! App

Dé app voor iedere ouder, winnaar van vele wereldwijde prijzen…De bestverkochte baby-app ter wereld van Oei, ik groei! is een gepersonaliseerde, wekelijkse ‘agenda’ van jouw baby’s mentale ontwikkeling. De app houdt je op de hoogte van de sprongen en moeilijke fases van je baby.  De sprongen praktisch en to the point op je telefoon of tablet.

Oei, ik groei! App, altijd bij de hand

De Oei, ik groei! app houdt jou op de hoogte van de mentale ontwikkeling van jouw baby! Op ieder moment van de dag kan je zien in welke sprong jouw baby zich bevindt. Bovendien krijg je een waarschuwing als er een nieuwe sprong aankomt.

Met de Oei, ik groei! app heb je eigenlijk een draagbare ‘in-één-oogopslag-versie’ bij je van de sprongengrafiek uit Oei, ik groei!. Waar het boek de diepte ingaat op een manier die je makkelijk kan begrijpen, is de app je perfecte sprongen-begeleider bij de mentale veranderingen en ontwikkelingen die je baby doormaakt in de eerste 20 maanden. Doordat je weet wat er in het hoofdje van je baby omgaat, kan jij hem helpen bij het makkelijker nemen van een sprong en bij het stimuleren van zijn ontwikkeling.

Leer je kind kennen

De app is ook een handige reminder voor ouders als hun baby’s hersenen aan het veranderen zijn, als ze een sprong maken, of de baby een belangrijke stap zet in zijn mentale ontwikkeling. Met elke stap verandert de manier waarop je kind de wereld om zich heen ervaart drastisch. Omdat de sprongen elkaar zo snel opvolgen, kunnen deze ‘nieuwe wereld’ en nieuwe vaardigheden soms eng zijn. Deze ontwikkelingen kunnen in eerste instantie laten zien door slecht slapen, minder eetlust, huilen, hangerigheid en humeurigheid –vermoeide en gefrustreerde ouders.

Bekroond met veel prijzen

 • Door Apple uitgeroepen als de top 10 ‘Beste van het jaar 2016’ in Australië, Groot-Brittannië, Nederland en vele andere landen.
 • Award ‘Coolest App for Moms’
 • ‘Choice & Gold’ Award door gebruikers, MumIi
 • AppRx Awards Top 10 ‘Children’s Health App’
 • NHS (UK) – ‘Best App for parents’
 • Top 25 app in health & fitness wereldwijd in de meeste landen
 • ‘Best App Ever’ Awards 2013 & 2014 (Health & Fitness).

Internationale experts over de Oei, ik groei! app!

“Iedereen die met baby’s en jonge kinderen te maken heeft zou Oei, ik groei! willen lezen. Deze app is een oogopener voor ouders betreffende
de groei van hun kinderen, de ontwikkeling, veranderingen in gedrag
en emotionele gevoeligheid. Aspecten die ouders anders niet op
zouden vallen of juist onbegrijpelijk zouden vinden.”

Catherine Snow, Ph.D., Shattuck Professor of Education, Harvard Graduate School of Education

Download de app hier!

Het zwangerschaps
handboek

 • Completer en beter: alles wat
  jij wilt weten en meer
 • Met medewerking, uitleg en
  tips van 70 experts
 • Modern en inclusive
Enne... laten we eerlijk zijn. 

Een pareltje voor het oog!