Oei, ik groei! Boek

Een baby groeit niet alleen lichamelijk in schokken, maar ook mentaal. Dr. Hetty van de Rijt en dr. Frans X. Plooij hebben 35 jaar onderzoek gedaan naar ouder-baby-interactie en zij hebben wellicht een van de belangrijkste ontdekkingen gedaan op het gebied van babyontwikkeling. Elke baby maakt tien mentale sprongen. Tijdens deze sprongen huilt een baby meer, is hangerig, humeurig, slaapt slechter (of bijna niet) en eet minder. Maar als het sprongetje genomen is, kan hij in een keer een heleboel dingen meer en is hij weer zijn vrolijke zelf. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt.

In deze volledig editie van Oei, ik groei! vind je:

  • Alle inzichten in de sprongen;
  • Gepersonaliseerd sprongenschema;
  • Houd bij wat bij jouw baby van toepassing is en ontdek zo patronen in zijn karakter;
  • Ontdekkingslijsten: een perfect overzicht van je baby’s belangrijkste mijlpalen per sprong;
  • Een heel extra hoofdstuk over slaap;
  • Manieren om de wereld door de ogen van je baby waar te nemen;
  • De tien dingen die je écht moet weten over sprongen.

Met de Oei, ik groei! inzichten kan jij de juiste keuzes maken voor jou en je baby!

‘Power to the Parents’


Slaap en het gebrek aan slaap… dat is iets waar we allemaal mee te maken krijgen als we een baby hebben. Het extra hoofdstuk beschrijft alles over de relatie tussen slaap en sprongen, en geeft een uniek inzicht in het slaapgedrag van je baby. Tip: wist je dat je baby veel leert (en dat er veel hersenactiviteit is) tijdens die kleine ‘lichte’ slaapjes?

Xaviera Plas

De Allemaal-nieuwe-dingen-fase

Oei, ik groei! mag niet in je kast ontbreken als je een baby hebt. Dit boek neemt je mee op weg in de wereld van de mentale ontwikkeling van je baby. Je leest hoe de ontwikkeling verloopt, wanneer je baby een sprongetje in zijn mentale ontwikkeling maakt, wat je kunt verwachten en hoe jij je baby daarbij kunt helpen. Deze bestseller geeft je unieke inzichten en verklaart waarom je baby soms fases heeft waarin hij meer huilt, hangeriger is en humeuriger, slechter slaapt en minder eet. Het goede nieuws: er is een reden voor én na de moeilijkere dagen komt een tijd waarin je baby opeens veel meer dingen kan doen en gaat doen. De Allemaal-nieuwe-dingenfase breekt aan! Oei, ik groei! geeft je steun tijdens de lastige momenten van een sprong en geeft je de handvatten om al het mooie nieuwe aan je baby te ontdekken in de allemaal-nieuwe-dingenfase! Bekijk de wereld door de ogen van je baby… en ontdek de wereld samen opnieuw.

 

Neem een kijkje in het boek:

 

YouTube video

 

Oei, ik groei! App

NIEUW: Back To You

Hét ultieme herstelprogramma: na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik

Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen.