Oei, Online Guide: De #1 reden dat je baby huilt, hangerig is en niet wil slapen

Nope. Het ligt niet aan jou. Het ligt niet aan je baby. Sterker nog: het is een positieve ontwikkeling! Met deze interactieve sanity saviour krijg jij alle antwoorden.

Wil jij ook weten waar je baby behoefte aan heeft, waarom hij huilt en wat hij bedoelt? In onze Oei, Online Guide leer je online alles over de mentale sprongetjes van je baby of peuter. Gewoon vanaf je tablet of computer. Zo kun je elk gewenst moment inloggen om te lezen wat elk sprongetje van je kindje inhoudt.

Wat kun je verwachten

In de online leeromgeving leer je wat er precies tijdens een sprong gebeurt met je kindje en hoe je daarop kunt reageren. Zit je even lekker met een kopje thee terwijl je kleintje slaapt? Log dan even in, in de online leeromgeving, en ontdek alles over mentale sprongetjes.

 • Leer online wat er in het koppie van je kleintje omgaat;
 • Begrijp je baby nóg beter waardoor je onzekerheden verdwijnen;
 • Praktische tips, afgestemd op de leeftijd van je baby;
 • Ervaar zelf hoe jouw baby de wereld beleefd;
 • Bekijk animaties, filmpjes en luister samen met je kleintje klassieke kinderliedjes;
 • Blijf volledig op de hoogte van je baby’s ontwikkeling;
 • Lees handige informatie per sprongetje;
 • Log in wanneer en waar je maar wilt.

Wil jij je kindje ook zo goed mogelijk ondersteunen bij zijn ontwikkeling van geboorte tot dreumestijd? Ontdek wat de mentale groei en ontwikkeling met je baby doet en leer je newborn baby of dreumes zo goed mogelijk begrijpen!

Hoe het werkt

De online leeromgeving doorloopt de eerste twintig maanden, tot je kind de tien sprongen in zijn mentale ontwikkeling genomen heeft. Als je kind een nieuwe sprong door gaat maken, log je in. Je komt dan automatisch terecht in de sprong waarin jouw kind dan in zit. Je kunt de module in één keer doornemen, of steeds een deel. Je bent vrij om op jouw manier en in jouw tempo te leren.

Expert aan het woord

“Iedereen die met baby’s en jonge kinderen te maken heeft zou Oei, ik groei! moeten kennen. Deze Online Guide is een eye-opener voor ouders betreffende de groei, de ontwikkeling, veranderingen in gedrag en emotionele gevoeligheid van hun kinderen. Aspecten die ouders anders niet op zouden vallen of juist onbegrijpelijk zouden vinden.”

Catherine Snow, Ph.D., Shattuck Professor of Education, Harvard Graduate School of Education

Direct bestellen

Kun je niet wachten om alles te leren over de mentale sprongetjes van je kindje? Bestel jouw Oei, Online Guide!

Het zwangerschaps
handboek

 • Completer en beter: alles wat
  jij wilt weten en meer
 • Met medewerking, uitleg en
  tips van 70 experts
 • Modern en inclusive
Enne... laten we eerlijk zijn. 

Een pareltje voor het oog!