Uitgerekend!

Uitgerekend!

Vandaag ben ik officieel uitgerekend, 40 weken zwanger! Vanaf het begin van mijn zwangerschap hadden wij eigenlijk verwacht dat ze wel iets eerder zou komen dan de datum waarop ik was uitgerekend, maar helaas, ons prinsesje laat op zich wachten. Ze is nu al fashionably late in onze ogen, kleine diva 😉

Ik merk aan mijn lichaam dat ik er klaar voor ben, iedere ochtend vroeg wakker zijn en een stuk lichter slapen. Nu voelt dat voor mij nog erg nutteloos, maar ik denk dat als het straks eenmaal zo ver is ik wel blij ben dat ik al een beetje in dat ritme zat. Je gaat toch in één keer van veel slaap naar weinig slaap (in de meeste gevallen dan).

Gisteren ging ik met een vriendin lunchen in de stad en daarna ben ik nog even een aantal winkels af gegaan op zoek naar sticker etiketten, zodat ik alvast de adressen kan schrijven voor op de enveloppen. Daar kwam ik een set tegen om een gipsafdruk te maken van mijn buik. Ik heb het meegenomen met de intentie om dat dit weekend nog even te doen. Afgelopen weken zag ik het een aantal keren voorbij komen op Instagram en het ziet er toch wel heel leuk uit! De geboortekaartjes, waarvoor ik in ieder geval de adresstickers al in huis heb, moeten we nog ontwerpen. Mijn vriend gaat deze zelf designen, dus het kan niet anders dan dat ze prachtig worden! Dat staat voor vandaag op het lijstje. Zo langzamerhand ronden we de allerlaatste dingen af (op het laatste nippertje dan ook 😉 ), maar dat past ook bij ons. Zo doen we dat meestal. Wellicht wacht ze daarom nog even met haar entree.

De tas staat klaar, mijn haren zijn geknipt, mijn nagels zijn gedaan en de boel is gewaxt (want ja stel je nou voor dat je buik weg is en je ineens allerlei wilde haren ziet…). Ik zou zeggen: komt u maar!