De MiniMeis; handsfree de wereld zien!

De MiniMeis; handsfree de wereld zien!

Nu onze zoon steeds actiever begint te worden, gaan we ook steeds vaker dagjes uit naar de dierentuin, naar het park, de stad in etc. Maar na een paar uurtjes is onze kleine uk moe en wil hij graag gedragen worden of op de nek (bij papa). Dit beperkte ons dan wel weer in onze activiteiten. Tot wij in aanraking kwamen met de MiniMeis. Huh? Ja, dat dachten wij ook de eerste keer, maar nu hoort het standaard bij onze ‘dagjes-uit-uitzet’. De MiniMeis is namelijk een baby en –kinderdrager voor op de schouders. Hier kan je kindje veilig in zitten, en jij als ouder (en drager 😉 ) hebt je handen vrij.

Toen onze zoon voor de eerste keer op de MiniMeis mocht, vond hij dit best een beetje spannend. Onze zoon hield er al niet zo van om op de nek te zitten en met rugsteun erbij vond hij het nog wat spannender allemaal. Dit hebben we aangegeven bij MiniMeis en hebben toen een persoonlijk gesprek gehad met een van de medewerkers bij MiniMeis die ons tips en trucs gaven. Wat een geweldige service (nee, dit is geen verkooppraatje, dit is mijn eigen ervaring 😉 ). We hebben hem eerst laten wennen aan de MiniMeis door hem steeds korte momenten in de MiniMeis te zetten, al dan niet op de nek. Dit werkte erg goed.  Nu vindt hij het helemaal geweldig als we gaan wandelen met de MiniMeis. Hij wordt zelfs boos als hij er weer af moet!

De MiniMeis is erg eenvoudig in gebruik. Je klapt deze open en eigenlijk wijst alles voor zich. Onze zoon is nu bijna 2 en daarom hoeft hij niet meer in de veiligheidsriempjes. Als je kindje in de MiniMeis zit voelt het best vreemd dat je hem niet meer hoeft te ondersteunen (zoals je kan zien aan foto #2, stiekem nog met een handje vasthouden). Je hebt zelf je handen vrij, wat ontzettend fijn is. Veiligheid is natuurlijk het belangrijkst en met de MiniMeis zorg je ervoor dat je kindje stevig zit en hij niet van je nek af kan vallen. Je kindje heeft mooi overzicht van de wereld om hem heen. Wij vinden de Minimeis ideaal bij onze dagjes uit. Je kindje kan veel zien en zit veilig op je nek. De MiniMeis is ook erg compact, je neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe. Over een paar maanden mag onze dochter ook in de MiniMeis en we hopen dat zij er net zoveel plezier aan beleeft als onze zoon!

~ Lonneke, moeder van Sven (bijna 2) en Liva (4 maanden)

De MiniMeis; handsfree de wereld zien!

De MiniMeis; handsfree de wereld zien!